UDVIKLET TIL FLERE BRANCHER Vi har udviklet Atid til flere brancher

Vi har udviklet Atid i samarbejde med flere brancher, så du meget nemmere kan starte op.

Hotel & Restaurant

Vi har udviklet til denne branche hvor et medlemskab af Horesta medføre flere fordele, da udviklingen er sket i samarbejde med flere af Horestas medlemmer

Vikar

Her kan du få lister over hvilke timer der er brugt hos den indlejer som er arbejdet for. Du kan styre det på arbejdesart og timesatser, samt medarbejder nummer. Kontakt os for en test 🙂

Butikspersonale

Vi har udviklet en scanner/chip som indlæses når medarbejder er klar til at arbejde og udlæses når de er færdige med dagens arbejde. Det styres på medarbejder navn/nummer, timer og arbejdets art. Der er også styring på om det er timer med tillæg eller ej.

El og VVS

Vi har udviklet i samarbejde med el-selskaber, samt ventilationsbranchen. Denne løsning er til ren styring af timer på opgaver pr. medarbejder. Vi har udviklet et elektronisk arbejdskort som du kan vælge, hvis du har behov for endnu flere registreringer.

Viceværter

Udviklet til viceværter som arbejder for flere forskellige ejendommen. Her kan styres timer og for hvem de er brugt ved.

Metalindustrien

Vi har udviklet scanner/chip som medarbejder indlæser når de er klar til dagens arbejde. Udlæser når dagens arbejde er omme eller der skal holdes pause, som betales af medarbejderen. Styres på personale nummer og timer, samt selve arbejdet.